Linnailsissa sinua palvelee kynsimuotoilija ja CND Brand Ambassador Miia Linna. 

Linnailsissa on käytössä kynsialan suurimpien brändien tutkitut ja turvalliset, ammattilaiskäyttöön tarkoitetut tuotteet kuten mm. CND, Light Elegance ja Lecenté. Linnailsista löydät uusimmat trendivärit sekä modernit koristelutekniikat käsien ja kynsien hoitoa unohtamatta. Geelilakkauksissa ja rakennekynsissä valittavanasi on yli 200 sävyä ja useita eri koristeluvaihtoehtoja.

• Tavallinen lakkaus alk.35€
CND Vinylux kynsilakoilla tehty lakkaus kestää jopa 7 päivää. Lakkaus on mahdollista poistaa itse kotona tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

• Geelilakkaus alk.50€
Geelilakkaus on oman luonnonkynnen päälle UV -valolla kovetettava lakkaus jonka huoltoväli on 2-3 viikkoa. Geelilakkaus on oiva välimuoto tavallisen lakkauksen ja rakennekynsien väliltä. Geelilakkauksella saat nopeasti siistit ja huolitellut kynnet. Mikäli kuitenkin toivot kynsiisi pituutta tai vahvuutta suosittelen varaamaan ajan rakennekynsiin.

• Rakennekynnet
Huolto alk. 65€ Uudet alk 85€
Rakennekynsillä voidaan lisätä pituutta omiin kynsiin kynsimuottien avulla. Rakennekynnet voidaan tehdä myös oman kynnen päälle jolloin oma kynsi toimii pohjana rakennegeelille. Rakennekynnet ovat oiva tapa saada kauniit, huolitellut ja ennen kaikkea kestävät kynnet. Rakennekynsiä huolletaan noin 3-4 viikon välein. Rakennekynsille annan aina laatutakuun mikäli antamiani kotihoito-ohjeita on noudatettu oikein. Oikein laitettuna ja huollettuna rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä.

Koristelut alk.5€
Geelilakkauksiin ja rakennekynsiin voit valita lisäpalveluksi kynsien koristelun.
Koristelujen hinta määräytyy koristelujen määrän ja siihen käytetyn ajan mukaan. Koristeluvaihtoehtoja on monia, liukuvärjäykset, Swarovskit, maalaukset, glitterit ja foliot sekä näiden kaikkien yhdistelmät. Tule valmiin koristeluidean kanssa tai suunnitellaan yhdessä unelmiesi kynnet!

•IBX hoito alk.12€
IBX System on patentoitu, kaksiosainen hoitomenetelmä, jolla voidaan ennaltaehkäisevästi suojata luonnonkynttä, sekä korjata jo muodostuneita ongelmia ja vaurioita. Menetelmän avulla pystytään muodostamaan suojakerros osaksi luonnonkynttä, mikä mahdollistaa vahvat ja hyvinvoivat kynnet. IBX -hoitoa voidaan käyttää geelilakkauksen alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

• Spa manikyyri alk.40€
Käsiesi todellinen hemmotteluhoito. Varaa itsellesi tai lahjaksi. Voidaan yhdistää myös muihin kynsipalveluihin.

VARAA AIKA

Palvelut